check tag wrench cart

Kolmen viikon suunnitelma maratonista palautumiseen ja treenaamisen jatkamiseen

Valmiina seuraavaan maratoniin? Mitä tapahtuu kilpailun jälkeen?

Tämä viikkokohtainen maratonin jälkeinen suunnitelma tarjoaa käytännön vinkkejä siitä, miten voit tehostaa palautumista ja palata takaisin treenaamisen pariin. Suunnitelma sopii sekä aloitteleville että kokeneille maratoonareille.

Panostatko yhtä paljon kilpailun jälkeiseen palautumiseen kuin treenaamiseen ja kilpailemiseen?

Ylititkö juuri maaliviivan ja haluat jo ilmoittautua seuraavaan kilpailuun?

Ennen kuin palaat maratonin pariin, varmista, että sinulla on jäsennelty suunnitelma maratonista palautumista ja treenaamisen jatkamista varten.

Vaikka maratonaikasi ei yltäisikään huippujuoksijoiden tasolle, palautuminen on avainasemassa, kun haluat kehittyä paremmaksi juoksijaksi.

Tämä maratonin jälkeinen kolmen viikon suunnitelma auttaa sinua valmistautumaan rankkoihin juoksuihin – pehmeän palautumisen kautta!

Asiantuntijaneuvojat:

Nick Anderson, Polar UK:n juoksun päävalmentaja

Tish Jones, Ison-Britannian maajoukkuejuoksija (tähtää Tokion olympialaisiin 2020)

Maratonista palautuminen – viikko 1

Nuku, syö ja toista. Aktivoidu, mutta älä juokse!

Maratonista palautuminen – viikko 2

Jatka juoksemista vähitellen ja kevyesti.

Maratonista palautuminen – viikko 3

Treenaa järjestelmällisemmin ja keskity erityisesti kehonhuoltoon!

Tilaa joka toinen viikko ilmestyvä uutiskirje suoraan sähköpostiisi, niin pysyt perillä maratonpiirien uusimmista kuulumisista!

Kun klikkaat Tilaa-painiketta, suostut samalla vastaanottamaan sähköpostia Polarilta ja vahvistat lukeneesi tietosuojakäytäntömme

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

TILAA UUTISKIRJE JA SAAT –10%

Varmista paikkasi sisäpiirissä. Tilaa nyt uutiskirjeemme, ja saat tietoa uutuuksista sekä tarjouksista ennen muita. Saat myös –10% alennuskoodin.

Kun klikkaat Tilaa-painiketta, suostut samalla vastaanottamaan sähköpostia Polarilta ja vahvistat lukeneesi tietosuojakäytäntömme